Dinolaakso – vuokrattava pakopeli

Sly Fox tarjoaa nyt aivan uudenlaista aktiviteettia lastenjuhliin, ja miksei myös muuhunkin illanviettoon! Dinolaakso vuokrapakopeli on suunniteltu 5-8-vuotiaille lapsille ja se on varmasti mieleenpainuva ja erilainen kotona pelattava escape room -elämys.

Niin kuin nimikin jo kertoo, pakopeli on dinosaurusmaailman ympärille rakennettu kokonaisuus, joka sisältää toiminnallisia ja loogisia tehtäviä takaamaan hauskaa ja jännittävää seikkailua koko vierasväelle! Vuokrapakopeli sisältää myös osallistujille pienet yllätyslahjat, jotka kuuluvat hintaan. Peli pelataan yhdessä lasten kanssa niin, että aikuinen toimii pelinvetäjänä mukana tulevia ohjeita apuna käyttäen.

Kotona pelattava pakohuonekokonaisuus kulkee perille matkalaukussa (paino noin 25 kg), johon on koottu kattava setti viihdyttäviä pulmia. Kokoaminen käy helposti tarkkojen kuvaohjeiden avulla.

Varaa Dinolaakso puhelimitse tai sähköpostitse! Nouto tapahtuu osoitteestamme Aninkaistenkatu 14 b 3, 20100 Turku ja haku- ja palautusaika sovitaan tapauskohtaisesti.

  • Hinta 70 € / vuorokausi
  • Pelin viritys noin 20-30 min
  • Pelin kesto noin 30-60 min
  • 5-8-vuotiaille
  • Varaus 050 327 2797 tai escaperoom@slyfox.fi

 

Pelin on tehnyt Pako Group ja se on aiemmin ollut vuokrattavana Lahdessa.