Ulkopakopeli

Varaa nyt!

Robin ulkopakopeli on tarina nuoresta robotista, joka päästäkseen juhlimaan päivityspäiväänsä tarvitsee apua ihmisten maailmasta. Päästäänkö juhlia viettämään ja mitä tästä kaikesta jää käteen?

Ulkopakopeli pelataan omalla mobiililaitteella Kupittaanpuistossa. Pelissä liikutaan sekä virtuaalimaailmassa että ulkomaailmassa ja ratkotaan pakopelimäisiä pulmia. Peli on suomenkielinen. Pelissä tarvitaan luku- ja kirjoitustaitoa. Alle kouluikäiset pelaavat mainiosti vanhempien pelikavereiden kanssa!

Peli maksetaan varaushetkellä. Varauksen jälkeen siirryt maksamaan joko verkkopankissa, luottokortilla, Mobilepaylla tai Pivolla.

Peliä varten tarvitsee ladata maksuton Actionbound -sovellus puhelimeen tai tabletille. Riittää, että yksi ryhmän jäsenistä lataa sovelluksen. Toimitamme ennen peliä aktivointikoodin sähköpostiin ja seikkailu voi alkaa!

 

  • Kesto on noin 60-90 minuuttia ja sen voi pelata omaan tahtiin
  • Pelin aikana kävellään 2-3 kilometriä
  • Paikkana Kupittaanpuisto
  • Suositus ryhmän koolle on 2-6 henkeä
  • Ei ikärajaa!
  • Hinta 90 € / peli
  • Lataa maksuton Actionbound -sovellusNäin löydät Robin ulkopakopelin Actionboundista:

Varaa nyt!

Hyvä tietää!

Peli tapahtuu Kupittaanpuistossa eikä pelin aikana ylitetä autoteitä.
Matkaa Kauppatorilta on noin kaksi kilometriä. Parkkipaikkoja on Kupittaankadulla, Blombergin aukiolla (Veritas stadion) ja Kupittaan urheiluhallilla. Kupittaanpuistoon pääsee kätevästi myös julkisella liikenteellä. Föli-bussien aikataulut ja reitit löytyvät Turun seudun joukkoliikenteen nettisivuilta.

Peli varataan ja maksetaan etukäteen ja pelataan oman ryhmän kanssa sovittuna aikana. Sovellus ohjaa ja opastaa, ja antaa tarvittaessa vihjeitä.

Tehtävissä tarvitaan päättelykykyä ja hoksottimia, ei fyysisiä taitoja tai voimaa.

Alueella on myös maksuton wc.

 

Pelin on tehnyt Room Escape Running Rabbit
www.ratkaisuverstas.fi

Room Escape Running Rabbit